Pels racons de la meva nit

La poeta Teresa Costa-Gramunt publica un article a Eix Diari comentant el recital de Salvador Pané el passat mes de març. Recital que varem conduir Eva Pellicer i jo.

Gràcies Teresa!

Els qui heu viscut la gratificant experiència d’escoltar poemes de la vostra autoria amb una melodia elaborada amb el nivell musical d’algú com Salvador Pané, sabreu de què parlo, de quina emoció intensa parlo. I per als qui no han escoltat encara aquest doble CD, com escriu Eva Pellicer poseu el CD, premeu el play i deixeu que la poesia i la música parlin per si soles… Sí, escoltareu una música de gran densitat lírica a ritme de jazz, de bossa nova o de blues amb pianíssims que embolcallen; escoltareu una música que us seduirà com una nit dolça, melangiosa i càlida que es va desplegant en un paisatge musical que en molts moments també esdevé vivace i spiritoso, i tan vibrant és, aquest paisatge de nit, que farà dansar les vostres molècules, per posar una imatge científica a la descripció d’aquesta tan eloqüent com sensible experiència artística, fruit del magnífic treball musical de Salvador Pané.

Fragment de l’article de Teresa Costa-Gramunt

Fes clic aquí per llegir-lo sencer

He d’agrair a en Salvador Pané que confiés en mi per, juntament amb Eva Pellicer, conduir l’acte. Ha estat una experiència creativa i motivadora treballar colze a colze amb l’Eva i en Salvador! Gràcies a tots dos!

El doble CD d’en Salvador és un treball musical inspirat en poemes d’Eduard Miró en el CD1 i en d’altres poetes catalans contemporanis en el CD2. A la mitja part del concert Salvador Pané li dedicà un emotiu homenatge al poeta i amic Eduard Miró, el també poeta Vicenç Llorca li va fer lliurament d’un diploma commemoratiu original de l’il·lustrador Pere Cabaret.

Fotografies: Sònia Casals.

Deja un comentario