El llibre

SMS il·lustrat. Ed. Cims

SMS il·lustrat és un projecte que pretén difondre la poesia eròtica i relacionar-la amb diferents disciplines artístiques, com ara la pintura, la música, el teatre i el ball.  32 creatius visuals humitegen els seus pinzells per crear 55 il·lustracions inspirades en la meva poesia eròtica.

La voluntat d’aquest projecte és arribar a tothom, fer assequible l’art.

Comprar «SMS il·lustrat»

Gràcies al mecenatge a través de Verkami,  s’ha aconseguit el finançament necessari per a editar el  llibre.

Un projecte de col·laboració artística pensat i coordinat per Marta Pérez i Sierra, Joan Opi i Gemma Casals Tallan.

Translated by Mireya Aguilar Valero / traducció al castellà de Isabel del Pilar Valero

Il·lustració: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles,  Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Ignasi Riembau,  Jali (José Labari), Joan Aregall,  Joan Codina, Lola Ballbé,  Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó,  Mariona Sánchez, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola,  Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabrer i Yoshi Sislay.

QUÈ SE’N HA DIT?
QUÈ SE'N HA DIT?

DATES DE PROPERES PRESENTACIONS DEL LLIBRE SMS IL·LUSTRAT!

gener 2016

Ateneu

 

Valérie Espinasse tradueix alguns poemes al francès. Llegeix aquí

Mostra de l’Exposició Virtual 

 • Ara
  Ara
  Em reptes amb la mirada, vols que obeeixi, que m’acosti a tu, com una desconeguda més del bus. Ho faré. El teu esguard em grapejarà. A cada frenada te'm clavaràs. Ara!
 • Estels
  Estels
  Només tu en la meva pell des del jorn de maduixes i petons. Tornaré a tu per xuclar la nit, molt a poc a poc, si el teu desig, com un estel, entre els meus pits, cau...
 • Il piano
  Il piano
  Ella seia a la banqueta del piano; ell, darrere, componia melodies en ella. Clau de Fa. Semicorxeres els pits de noia, blanques els malucs, silenci en el pubis verge.
 • Ocell peix
  Ocell peix
  He caminat nua sobre nits incertes de mascles sense seny. He passejat nua per la imaginació de mascles alletats amb fel. I he agafat fred.
 • Prec
  Prec
  No trenquem aquest silenci que hem suat ambdues, calla’m, si cal mossega’m els mots tot just s’esmunyin dels meus llavis. Amb el delit del gest aturem els verbs...
 • Sorra
  Sorra
  Ell arribà quan la pell d’ella era sorra sense sol ni mar. Ell la mullà amb essència de gessamí i plaers de vespres d’estiu. Humida de mascle rosada, ella revifà!
 • Tinta
  Tinta
  Sola. Nua. Pluja seca humiteja el meu cos, em faig fusta per eixugar-me. Acull la sauna el meu neguit. Avui no puc imaginar-te, has esgotat la tinta dels meus somnis.
 • Vedette
  Vedette
  Estirada en el llit imagino que et llepo el sexe i quan jo vull em penetres, l’orgasme s’apropa, tu me’l detures amb els ulls i em llepes tota.