Pinzellades poètiques

Un dels objectius de La Sin Nombre Galery és oferir una visió global del món artístic contemporani, per això una de les seves propostes és Pinzellades poètiques. Cicle mensual on des del traç gaudirem de la complicitat de la poesia literària i de la poesia gràfica, així com les peculiaritats de la seva confluència. Descobrirem el jo íntim dels artistes en un binomi text-imatge que des del seu missatge recull emocions, sentiments i la seva particular visió estètica de l’entorn.

Recordem que la paraula poesia té la seva arrel en la paraula grega Poiesis, que significa creació. Pinzellades poètiques vol percebre els múltiples fenòmens associatius i generar una entitat nova.

Podeu visitar el web de La Sin Nombre Galery

Crec que maridar diferent arts crea un art nou, que no és posar dues disciplines de costat, és dir més. Pensem en la música i en un text literari i tenim l’òpera. Pensem en vedettes i cançons del Paral·lel i tenim Gàngster, ploma i vaudeville. Crec que sortir de l’àmbit propi de la poesia i deixar-te influir o directament treballar amb un altre art, és enriquir-te, és oferir més a l’espectador. I crec que en certa manera és recuperar els orígens, tornar al que és més autèntic, més viu. Ja ho deia Horaci: Ut pictura poesis.

Entrevista de Versos.cat a Marta Pérez i Sierra