SMS Il·lustrat

portada2

 

L’any 2002 Viena edicions va publicar SMS com a llibre de poemes. Vuit anys més tard, l’any 2010, Grey Garlanda s’engresca a il·lustrar cinc d’aquests poemes gràcies a la idea d’Adeline Flaun i Rosa Motis. Neix la iniciativa interactiva Il·lustra un poema de mps.
En pocs mesos, disset creatius plàstics s’animen a col·laborar-hi. Organitzem el primer vernissatge poètic a Sants, on comptem amb la música de Genís Lleopart Motis, i les veus de Melània Gòmez i Joan Opi, així com la d’altres poetes, per recitar els poemes del SMS.

Fins al dia d’avui, trenta-dos creatius visuals hi han dit la seva amb el seu llapis. Són: Anna M. Almirall Germain, Carme Brines, Carme Rosanas, Cristina Girol, Cristina Valles, Daniela Violi, Edgar Ramírez, Grey Garlanda, Ignasi Riembau, Jali (José Labari), Joan Aregall, Joan Codina, Lola Ballbé, Lusmore Dauda, Majo (M. José Valiño), Maria Marcili, Maria Tarragó, Mariona Sánchez, Marite Evaristo, Mireia Rossell, Montse Artal, NicO (José Nicolás Sánchez), Núria Téllez, Pere Cabaret, Pi Piquer, Pitu Álvarez, Rosa M. Arrazola, Sali (Núria Saladrigas), Sílvia Tenllado, Toni Tur, Xisco Cabrer i Yoshi Sislay.

Gràcies als mecenes del Verkami SMS il·lustrat podem oferir a tots els amics que ens han donat suport en les exposicions i vernissatges el recull de tota l’obra en un llibre. Per donar-li un valor afegit d’universalitat, hem enriquit el llibre amb els poemes traduïts a l’anglès i al castellà. La traducció a l’anglès l’ha fet Mireia Aguilar, i al castellà Isabel del Pilar Valero.

L’editorial Cims ha publicat el llibre i el podeu trobar a totes les llibreries i al web OpenBooks.

Comprar «SMS il·lustrat»