Finalista Raimundo Ramírez de Anton, Terrassa 1999

Quatre anys després del primer premi de la meva vida, l’any 1978, en Joan Antoni i jo ens varem casar i tinguérem dos fills, l’Adrià i l’Agustí.

L’Agustí sovintejava l’Hospital de Sant Pau, el seu cor trapella s’accelerava, i li vaig escriure un poema que anys després quedaria finalista. La meva amiga, tieta adoptiva, Empar Marzal de Segura, va fer-me un quadre de ceràmica per materialitzar el poema: un son de ratlles de tots colors on dos cors es confonen, el meu i el de l’ Agustí; vaig patir molt aquells anys i curiosament la ceràmica es va trencar una miquetona en el que simbolitzava el meu cor.

Ciutat de Terrassa 1999 – 42 anysAGUSTÍ

Groc el joc.
Blava la cançó.
Vermella la por.
Blava la cançó.
Groc l’infinit.
Bressolava un perill.

                                               (segueix)

 

Finalista del premi Raimundo Ramírez de Anton,
Ciutat de Terrassa 1999

 

Si vols descarregar-te el poema sencer fes click aquí

Deja un comentario