Estrena de Vaivén

 

web

 

web_2

Aquesta nit, Vaivén s’ha desplegat dins de cada espectador a la Sala Fènix, des del primer cop de vano fins a l’últim gir dels ballarins. Dempeus, aplaudint emocionat, el públic va victorejar el primer muntatge d’en Pol Jiménez.

Els tres actors interpreten amb el seu ball situacions en què el vano és el protagonista. S’increpen, es traeixen, es desitgen. Pel vano roben, pel vano cerquen, per tenir-lo, per posseir-lo, per la música del seu obrir i tancar. Per l’aire, per respirar el seu aire. Per ser millors.

Res desentona. La percussió, la guitarra, el cantaor, els tres ballarins, un sol vaivé: el que ens parla harmònic i potent des del batec intencionat del vano que, com tots sabem, té un llenguatge propi, i aquest cop, per la màgia d’en Pol, el podem gaudir traduït en gest, en coreografia. Amb la potència de la joventut, la saviesa d’una intensa formació, en Pol ha donat avui a la Sala Fènix el regal de la seva màgia. La sala bategava a l’una aquesta nit.

 

Fitxa tècnica

Coreografia: Pol Jiménez.

Ballarins: Miranda Alfonso, Andrea Jiménez y Pol Jiménez.

Cante: Jordi Serrano.

Guitarra: Darío Campos.

Percussió: Pablo Campos.

Fes clic aquí per veure el reportatge de BTV abans de l’estrena de Vaivén

 

Vaivén a la Sala Fènix

Ja podeu reservar les entrades pels propers dies dimecres 19 de febrer, dimarts 18 i dimecres 26 de març, 1 d’abril. Sempre a les 21h. Feu clic aquí.

 

 

Deja un comentario