Un cop de mà

L’Aritz i jo vam coincidir un dia tot dinant i em va explicar el seu projecte. El seu entusiasme em contagià. Cal tenir coratge per posar bona cara al «mal temps» que ens toca viure, i l’Aritz i el seu equip el tenen. Tot el meu suport a aquest projecte intel·ligent plantejat amb coratge des de la humilitat.

Tots els camins de Déu és un projecte de llargmetratge sobre els darrers tres dies de la vida de Judes. És una reflexió sobre l’amor, la culpa, la necessitat de relacionar-nos i el suïcidi, a través d’una evocació contemporània del personatge..
Tots els camins de Déu és un projecte del col·lectiu artístic Niu d’Indi.

A través de www.verkami.com pots ser microproductor d’aquesta película

L’equip de Niu d’Indi es forma a ESCAC.

«Allà vam coincidir al que va ser la nostra primera pel·lícula com a autors: Puzzled Love, la primera pel·lícula dirigida per tretze directors amb una sola història, que va ser seleccionada als festivals de San Sebastià, Nantes, Guadalajara (Mèxic) i Roma, entre d’altres, i que s’ha estrenat comercialment a diversos països com Rusia i Brasil. Aquella va ser l’espurna inicial de Niu d’Indi, i creiem que Tots els camins de Déu ha de ser el següent pas.»

Molta sort!

Lamisil

Deja un comentario