Narracions Breus del Port d’Aiguadolç 1998 – Sitges

Can Soteres, Barcelona, llegint un poema en l’acte del
«I Premi de Poesia Caterina Albert i Paradís» organitzat per l’associació catalana de la dona. 1988

 

Can Soteres.
Finalista Premi Caterina Albert i Paradís

Durant uns anys la meva activitat literària es centrà en col·laborar en la redacció de llibres de text on, a més a més, incloïa contes breus, originals meus o adaptacions, per encetar les unitats didàctiques.

Empesa per l’amor, els nens i jo vàrem anar a viure a Lliçà de Vall, al Vallès, però també durà poc. Una altra vegada sentimentalment sola, passo nou anys per aquelles terres, canviant sovint de casa i veient créixer als meus fills. És una etapa on la salut no m’acompanya gens i que visc en profunditat els meus nens.

Enamorada de l’amor i pensant en els fills, els meus i els del meus amics, escric un relat breu dedicat a en Jos Rossinyol, el fill del meu estimadíssim Francesc.

L’ORIGEN Finalista del concurs «Narracions Breus Port d’Aiguadolç 1998»
Narració publicada en el recull del Port d’Aiguadolç el 1998.

Si vols descarregar-te el relat sencer fes click aquí 

Deja un comentario