«Las cicatrices de la tormenta» d’Octavi Franch

Las cicatrices de la tormenta
Octavi Franch
Ediciones Dédalo, 2018

Las cicatrices de la tormenta d’ Octavi Franch (Ediciones Dédalo, 2018) és una novel·la negra en clau de thriller esotèric. Escrita en la seva totalitat en primera persona amb un estil àgil i un llenguatge desenfadat. La tensió narrativa sosté una intriga que supera totes les expectatives.

Jofre Isern, el protagonista, és un famós i reconegut escriptor de novel·les de terror amb una vida que li somriu. Un absoluto fanático de Patricia Highsmith, Dean Koontz o el mismo Stephen King. En el millor moment, quan toca el cel amb les mans, li arriba un burofax que l’abocarà al terror més intens, emocionalment més terrible, haurà d’enfrontar-se a secrets familiars, a crims, a atrocitats inimaginables que li costaran d’entomar. …intentar comprender ese malentendido demasiado sangriento hasta para mí…

He de reconèixer que no podia deixar de llegir, que m’ha enganxat del tot, vaja. I ja que confesso, fem-ho del tot, les últimes pàgines m’han produït por. Autèntica por.

El mal existeix i en Jofre Isern se’l troba de cara, però el sap afrontar amb una capacitat que s’acosta al límit entre la broma i el desvergonyiment. L’adrenalina del moment li confereix un to irònic envejable. Jo m’hauria capficat fins al drama!

Sang, assassinats, el port de Barcelona, una llibreria esotèrica, la Barcelona canalla, la família que no és el que sembla o sí, i la vida de Jofre Isern, tot sobre la taula. Una taula molt ben parada per l’Octavi Franc.

Una excel·lent novel·la negra que us recomano.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario