Els testos s’assemblen a les olles

Aquest Sant Jordi confinat l’Alina, de disset anys, ha guanyat un premi de poesia amb aquest bonic poema:

Soc un home madur

a pesar de la meva joventut

Soc, tinc, faig allò que

qualsevol pot somiar.

Intel·lectual, divertit, curiós,

valent, somiador.

Esportista, aventurer, amorós,

característic, inspirador.

 

Aquells que em segueixen

saben que soc desitjat

i que a mi,

m’agrada ser acceptat.

Aquells que em coneixen

saben que no necessiten

la persona que mostro

per poder acceptar-me.

 

A la fin de la journée, les

aparences

són només això

aparences

ALINA CASTELL BLASCO – 07.04.2020

 

L’Alina és neta de la meva estimada amiga, pintora i restauradora, Marite Evaristo, i besneta de l’entranyable Teresa Berrozpe, dona coratjosa amb la que vaig tenir l’honor de col·laborar en l’assessorament de la seva biografia. Això per la branca femenina, per la masculina, besneta del gran músic Ramon Evaristo.